Vážení zákazníci,

 

vážíme si Vaší důvěry ke značce originálního a kvalitního kování TWIN.

K přivítání podzimních dnů a vydání nového katalogu TWIN 2021/2022, jsme jako poděkování za spolupráci, opět připravili odměnu za Vaše objednávky.

Pokud nám zašlete v období od 22. 9. 2021 do 15. 10. 2021 objednávky, které splní podmínky k získání odměny, zašleme Vám lahev kvalitního vína od Moravských vinařů.
Odměny máme připraveny v omezeném množství, tak neváhejte a ochutnejte. Akce je platná do vyčerpání zásob.

Získání dárků je velmi jednoduché, stačí poslat objednávku, která splňuje fakturační limit nad 10 000Kč bez DPH. 

Přejeme Vám dobrou náladu a pevné zdraví

Karel Sedláček
výkonný ředitel

TWIN s.r.o. „máme kliku do každé ruky“

 

 

Pořadatel programu odměn je TWIN s.r.o.

Doba trvání programu je od 22. 9. 2021 do 15. 10. 2021. Dárky je možné získat jen v období platnosti programu odměn, nebo do vyčerpání připraveného množství. Účastník v programu odměn je každá fyzická, nebo právnická osoba s bydlištěm, nebo sídlem firmy na území České republiky, která v době platnosti akce splní podmínky získání dárku. Získání odměny je možné opakovaně při splnění podmínek programu odměn. Účast v programu odměn ani právo na odměnu nemůže Účastník vůči Pořadateli uplatňovat soudní cestou. Účastníkovi programu odměn nevzniká účastí v programu odměn právní nárok na Odměnu, Odměnu nelze vymáhat soudní cestou. Příjemce Odměny v programu odměn zcela odpovědný za splnění svých případných daňových povinností vyplývajících z daňových předpisů České republiky, které jsou spojené s přijetím Odměny. Společnost TWIN s.r.o. si vyhrazuje právo podmínky programu odměn kdykoli aktualizovat či měnit, s okamžitou účinností.